MINI Countryman i 3.000 evra više u džepu

Uz kupovinu SUV modela Mini Countryman kupci štede 3.000 evra. Moguća je i zamena staro za novo, kao i putem fleksibilnog finansiranja

U okviru letnje ponude ograničenog broja vozila sa lagera svi modeli MINI Countryman dostupni su za isporuku odmah i donose uštedu od 3.000 evra.

U čitavoj istoriji ovog brenda novi MINI Countryman je najveći model, čak 20 cm duži od prethodnika.  Cooper SD i Cooper SD ALL4 kao standard imaju osmostepeni automatski menjač, dok većina modela kao dodatnu opremu mogu imati pogon na svim točkovima, poznatiji kod MINI modela kao ALL4, kao i funkciju otvaranja i zatvaranja prtljažnika bez dodira.

auto magazin rs srbija 2017-mini-countryman-phev 6

MINI Countryman je prvi MINI model koji opciono nudi centralnu instrument tablu sa ekranom osetljivim na dodir, elektropodesiva sedišta vozača i suvozača kao i MINI Country Timer funkciju za vožnju po zahtevnom terenu.

Unutrašnjost novog MINI Countryman modela naglašava pogodnost automobila za duga porodična putovanja, a njegov MINI „Picnic Bench“, rasklopiv jastučić na utovarnom pragu prtljažnika, može da posluži kao udobna klupa za dvoje.

Do novog MINI automobila može se doći i putem programa otkupa i zamene vozila BMW Premium Selection.

auto magazin srbija mini countryman

Ukoliko je vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunjen je uslov za otkup vozila. Korišćeno vozilo može se iskoristiti i kao učešće za novi MINI automobil po najpovoljnijim uslovima.

auto magazin srbija mini countryman

Uz povoljne uslove otkupa vozila u ponudi je i mogućnost kupovine novog MINI automobila putem finansijskog lizinga ili fleksibilnog finansiranja vozila MINI Select Financing.

Za više informacija posetite www.mini.rs ili MINI prodajni salon u Radničkoj 8 u Beogradu. Kontakt 011/35-39-930.

auto-magazin-srbija-mini-countryman-camping

Komentari


Komentariši