Opel će do 2020. predstaviti osam potpuno novih ili osveženih modela

Opel nastavlja sa izvršavanjem proizvodne ofanzive “PACE!” plana kako bi zadovoljio potrebe kupaca i obezbedio usklađenost sa drastičnim smernicama koje se tiču emisije CO2 u Evropi koje će se primenjivati 2020. godine.

Buduća gama će obezbediti održivu i uspešnu budućnost kako za kompaniju tako i za mrežu dilera.

Od početka 2019. do kraja 2020. kompanija će predstaviti osam potpuno novih ili osveženih modela, prevashodno investirajući ka velikim količinama i profitabilnim segmentima.

Do tada, Opel će nuditi jednu od najsvežijih gama među svim proizvođačima.

Sa svojim “PACE!” planom, Opel se jasno izjasnio da će lansirati najmanje jedan u potpunosti novi model na tržište svake godine.

Auto magazin Srbija Opel GT X Experimental

Opel GT X Experimental koncept

Samo u 2019. Opel će predstaviti novu generaciju najprodavanijeg modela Corsa i naslednika uspešnog Vivara u lakoj komercijalnoj i putničkoj verziji.

Dodatne varijante i verzije opreme modela Combo će takođe biti dostupne na tržištu, čime će se značajno obnoviti gama lakih komercijalnih vozila.

Naslednik vrlo popularnog modela Opel Mokka X će uslediti u 2020. i igraće ključnu ulogu unutar strategije da se poveća kompanijski udeo prodaje SUV modela sa 25 na 40 procenata do 2021.godine.

“Opel ide električno” bilo je jedno od obećanja koje je kompanija dala u novembru 2017. kao deo svog “PACE!” plana.

Knjige porudžbina za potpuno električnu novu Corsu i Grandland X PHEV koji će se proizvoditi u Ajsenahu (Eisenach) biće otvorene do leta 2019.

auto-magazin-srbija-2019-opel-combo-life

Do kraja 2020.godine Opel će imati ukupno četiri elektrifikovana modela u ponudi, pružajući mnogo zadovoljstva u vožnji i transformišući potražnju za elektrifikovanim automobilima ka većim količinama.

Do 2024. postojaće elektrifikovana verzija svakog Opelovog modela. Opel će predstaviti vrlo interesantne ponude, kako tehnički tako i ekonomski i demokratizovati elektromobilnost istovremeno unapređujući svoje motore sa unutrašnjim sagorevanjem.

Kako bi doprineli usklađivanju sa CO2 normama i fokusirali se na segmente velikih količina, Opel ADAM, KARL i Cascada neće biti zamenjeni na završetku svojih životnih ciklusa, ali će ostati u prodaji do kraja 2019.

Sa novom gamom, Opel će nastaviti da pokriva oko 80 procenata glavnog toka tržišta u 2020. – sa značajno većom efikasnošću i orijentacijom ka kupcu istovremeno smanjujući kompleksnost.

Auto magazin Srbija Opel GT X Experimental

Nemački proizvođač sa gotovo 120 godina automobilske tradicije koristi platforme PSA grupacije i inovativne pogonske tehnologije za sve nove modele.

Opel je impresivno pokazao svoju efikasnost ove godine: cela gama bila je i jeste u potpunosti dostupna kod dilera na vreme za prelazak na WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) standard.

Štaviše, Opel je već u potpunosti spreman za novi Euro 6d-TEMP standard emisija i nudi 127 modela putničkih automobila koji ispunjavaju uslove koji će stupiti na snagu za sva novoregistrovana vozila u septembru 2019.

auto magazin srbija test opel grandland x

Komentari


Komentariši